kevätaurinko lämmittää

kevätaurinko lämmittää

tiistai 15. tammikuuta 2013

Uusi Hesari ei tunnu mukavalta

Uusi Hesari ei tunnu mukavalta. Ei tekstin väri eikä kokokaan näytä samalta kuin ennen. Yhdellä sivulla tarvitsin suurennuslasia. Sisältökin tuntuu köyhemmältä.Kyllä niin on että madonluvut on luettu painettujen sanomalehtien varalle. Nettiä vaan selaamaan! Vähän sellaista ennustivat Unto Hämäläinenkin ja  erityisesti  yksi naistoimittaja.  Laatu huononee kun rahat ei riitä palkata kyvykkäitä toimittajia, -päättelivät..

Guggenheimiä Suomeen hommannut Gallen-Kallela-Siren vaihtaa Hesarin mukaan peräti galaksia kun on saanut töitä rapakon takaa. Johan sen näki, että  Suomi on hänelle  liian pieni.  Kyllä niitä Ameriikan työpaikkoja muutkin suomalaiset saavat. Ovat yhtä ylivoimaisia kilpailussa. Valokuvaaja Mikko Takkunen, alkuaan kontiolahtelainen, on palkattu Timeen 150 hakijan joukosta. Näin minulle on kerrottu luotettavalta taholta. Mikon kuvia on ollut Hesarin sivuilla ja hyviä ovat olleet. Toivon Mikolle menestystä sen taiteen tiellä. On Mikko minustakin muutaman kuvan ottanut!

Samaan aikaan kun talven selkä vuoden vaihteessa taittui, minullekin tuli pieni notkahdus. Ei ole huvittanut edes blogia kirjoittaa. Ei ole tehnyt mieli lähteä edes kaupoille kun LL kirjoitti Noro-viruksen oikein jylläävän. Sisar Turussa  makaa reporankana räkä poskella.  Minä popsin C-vitamiinia ja muita tabuja pelossa, että hiivun tässä kesken kaiken.

Alennusmyynneistä saisi tavaraa nyt niin halvalla. Tekee mieli ostaa vaikka ei oikein tarvitsekaan, mutta kun niin halvalla saisi. Taidan ostaa kunnon lumisukset kun entisillä kapustoilla ei pääse minnekään, ainakaan lumessa. Epäilyttää saisiko kunnon sukset jostain vielä halvemmalla. Turveruukkuja nyt kuitenkin eurolla ja saunasieniä. Rintsikoitakin puoleen hintaan.

Valon pilkahdus tähän melankoliaan tullee huomenna kun menen Iltaruskoon esiintymään eläkeläisten virkistystilaisuuteen Unton kaverina. Aion repäistä lonkalta Pohjanpään Kaksi vanhaa, vanhaa varista. Ja illalla jatkan runojen parissa Inkan ohjauksessa. Siitä uskon keväänkin lähtevän lähenemään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti