kevätaurinko lämmittää

kevätaurinko lämmittää

perjantai 19. lokakuuta 2012

Sosiaaliviraston esittely 17.10


Meitä valtuustoehdokkaita oli paikalla 27, kun sosiaalivirasto esitteli toimintaansa keskiviikkona 17.10. klo 17 alkaen.  Nopean kahvittelun jälkeen kiipesimme valtuustosaliin. Sosiaaliviraston väki oli joukolla mukana.  Mahduimme hyvin. Kaupunginjohtaja avasi tilaisuuden. Testasimme tuoleja, jos vaikka…

Meille esiteltiin keskeiset sosiaaliviraston työalueet. Kysymyksiin saatiin vastaukset. Kaikkein eniten keskustelutti maahanmuuttoasiat. Soile Syrjäläinen esitti numerotietoja tulo- ja menopuolesta. Työpaikkoja on tullut, tyhjät vuokra-asunnot ovat saaneet asukkaita ja ovathan kaupatkin saaneet heistä asiakkaita. Kysyttiin sosiaaliluototuksesta, olisiko mahdollista järjestää. Se vaatisi niin paljon resursseja, ettei ole mahdollista aloittaa, vastattiin. Ehdokkaat esittivät mielipiteitä ja kysymyksiä niin vilkkaasti ja niin monelta alueelta, että kahden tunnin määräaika ei riittänyt. Vastausten ja selostusten perusteella tuli tuntuma, että Lieksan sosiaaliviraston henkilökunnalla on osaava johto. Soile Syrjäläinen on hyvä viraston Kymppi.

Kannatti mennä tutustumaan. Keskustelu jatkui vielä käytävillä kun meidät ohjattiin yläkerroksiin tutustumaan toimistotiloihin. Kuiskittiin toisillemme; ennen oli toisin, nyt asenteet ovat kohdallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti