kevätaurinko lämmittää

kevätaurinko lämmittää

maanantai 29. lokakuuta 2012

Vaalituloksen jälkeen

Hihkuimme innosta kun Inkan äänisaalis kasvoi kasvamistaan.  Tunnelma tiivistyi. Välillä panimme lauluksi. Illan mittaan tilanne kehittyi niin, että Lieksan vihreät olivat saaneet lähes sata ääntä. Se on saavutus. Inka oli meidän ääniharavamme.

Olimme tehneet hyvän kampanjan. Olimme saaneet näkyvyyttä ja saaneet viestejämme perille. Avoimuus oli vihreän liikkeen keskeinen teema. Luovuus ja innovatiivisuus ovat tärkeitä kaikilla elämän osa-alueilla. Inka on monipuolinen osaaja ja tehopakkaus siinä mitä tekee. Meillä on hyvä keulahahmo tehdessämme työtä elämän säilyttämisen puolesta. Koko luonto on meidän yhteinen kotimme. Me haluamme suojella sitä, nähdä sen kukoistavan ja voivan hyvin. Lieksa, meidän kotikaupunkimme, on osa sitä kokonaisuutta.

Lieksaa voidaan luonnehtia nimittämällä sitä metsäkaupungiksi, rantakaupungiksi tai suurten salojen kaupungiksi. Lieksa on musiikkikaupunki, kuvataidekaupunki ja urheilukaupunki. Täällä on vanhusten, lasten, työttömien ja työtätekevien hyvä elää ja vaikuttaa asioiden hoitoon. Lieksa on myös huomattava teollisuuskaupunki teollisuuskylineen, sahoineen ja muine tehdaslaitoksineen.. Lieksa on matkailukaupunki. Lieksa on monikansallinen muutoksiin sopeutuva kaupunki.

Kuntapäättäjillä on nyt edessä poikkeuksellisen vaativia valintoja meidän lieksalaisten arjen kysymyksissä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti